標題: 新手問題..... [打印本頁]

作者: tai6b33    時間: 2010-8-17 11:46     標題: 新手問題.....

我玩左BS幾日...有D 5識玩...我想問如果BATTLE疲勞左....人地可5可以打?...同埋如果人地BP低過我會5會死?(疲勞)
作者: 甲蟲5380    時間: 2010-8-17 12:42

基本上你疲唔疲勞人地都可以打你-.- 疲勞既意思係唔可以再攻擊人...當到番你個回合..你就變番做正常~_~
人地BP低過你..之後人地打埋尼=自殺~_~
作者: 7788556    時間: 2010-8-19 23:04

你錯啦甲蟲仔a_a 疲勞左geBATTLE 係唔可以打架
作者: 真`    時間: 2010-8-20 00:53

你錯啦7788556a_a
到了第八代的時後  這隻spirit
一角魚モノケロック
可以係疲勞狀態下阻擋非轉召spirits.__.

回樓主
我想問如果BATTLE疲勞左....battle疲勞左既意思係咩?
人地可5可以打?...人地只要有spirits係回覆狀態下就可以打
同埋如果人地BP低過我會5會死?(疲勞)亦都係唔明呢個問題  人地bp低過你  你會唔會死定對手會唔會死  意思係??
作者: tai6b33    時間: 2010-8-28 15:26

姐係我打完...到人地打我..但我有spirits疲勞左...人地係打我的生命定疲勞的spirits?同埋如果人地的spirits bp低過我.我疲勞的spirits係5係5可以打佢..
作者: opwe75    時間: 2010-8-30 19:20

回樓上
姐係我打完...到人地打我..但我有spirits疲勞左...人地係打我的生命定疲勞的spirits?一係打你正常spirits,一係打你Life...
同埋如果人地的spirits bp低過我.我疲勞的spirits係5係5可以打佢..人地用BP低過你ge spirits打你,如果你用高過人地ge spirits而且唔係疲勞狀態打番轉頭,人地個隻就死....

明白嗎?
作者: tai6b33    時間: 2010-8-30 20:36

ok...thx!!

歡迎光臨 香港BS咭討論區 (http://bschkfc.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0