標題: 新手問題.....
無頭像
tai6b33

帖子 37
註冊 2010-8-16
用戶註冊天數 4995
用戶失蹤天數 4954
狀態 離線
61.18.130.118
我玩左BS幾日...有D 5識玩...我想問如果BATTLE疲勞左....人地可5可以打?...同埋如果人地BP低過我會5會死?(疲勞)

甲蟲5380 (甲蟲仔;])

帖子 295
註冊 2010-8-7
用戶註冊天數 5004
用戶失蹤天數 3847
狀態 離線
219.78.108.222
基本上你疲唔疲勞人地都可以打你-.- 疲勞既意思係唔可以再攻擊人...當到番你個回合..你就變番做正常~_~
人地BP低過你..之後人地打埋尼=自殺~_~

7788556 (7仔)

帖子 116
註冊 2010-8-18
用戶註冊天數 4993
用戶失蹤天數 3244
狀態 離線
219.79.86.207
你錯啦甲蟲仔a_a 疲勞左geBATTLE 係唔可以打架

真`

帖子 94
註冊 2009-12-28
用戶註冊天數 5226
用戶失蹤天數 4776
狀態 離線
119.247.191.209
你錯啦7788556a_a
到了第八代的時後  這隻spirit
一角魚モノケロック
可以係疲勞狀態下阻擋非轉召spirits.__.

回樓主
我想問如果BATTLE疲勞左....battle疲勞左既意思係咩?
人地可5可以打?...人地只要有spirits係回覆狀態下就可以打
同埋如果人地BP低過我會5會死?(疲勞)亦都係唔明呢個問題  人地bp低過你  你會唔會死定對手會唔會死  意思係??

無頭像
tai6b33

帖子 37
用戶註冊天數 4995
用戶失蹤天數 4954
狀態 離線
姐係我打完...到人地打我..但我有spirits疲勞左...人地係打我的生命定疲勞的spirits?同埋如果人地的spirits bp低過我.我疲勞的spirits係5係5可以打佢..

無頭像
opwe75

帖子 15
註冊 2010-8-19
用戶註冊天數 4992
用戶失蹤天數 4635
狀態 離線
121.203.73.4
回樓上
姐係我打完...到人地打我..但我有spirits疲勞左...人地係打我的生命定疲勞的spirits?一係打你正常spirits,一係打你Life...
同埋如果人地的spirits bp低過我.我疲勞的spirits係5係5可以打佢..人地用BP低過你ge spirits打你,如果你用高過人地ge spirits而且唔係疲勞狀態打番轉頭,人地個隻就死....

明白嗎?

無頭像
tai6b33

帖子 37
用戶註冊天數 4995
用戶失蹤天數 4954
狀態 離線
ok...thx!!